Een visie die verteld dient te worden...

Met een duidelijke ambitie om meer te bereiken met zijn marketing, maar zonder te weten waar te beginnen, vond Eduard van kerkSPOT de oplossing bij ons.

We hebben Eduard focus en structuur gegeven door het creëren van een eigen merkverhaal en een doordachte marketingstrategie.

Samen met onze betrouwbare partners implementeren we vervolgens stap voor stap deze strategie om kerkSPOT.

Alle verhalen

Onze aanpak - Merkstrategie, marketingplan en merkbegeleiding

Merkstrategie die de identiteit van kerkSPOT weergeeft en meer beleving geeft aan het merk

Marketingplan waarbij het merkverhaal van kerkSPOT uitgedragen wordt en de juiste klanten aantrekt

Begeleiding bij de implementatie van de marketinggids waarbij we samen met onze partners de strategie neerzetten op verschillende marketingkanalen

Van merkverhaal naar marketingstrategie

Een goed verhaal werkt pas als het ook goed wordt verteld. Vandaar dat we het merkverhaal vertaald hebben naar een concrete marketingstrategie waar Eduard zelf mee aan de slag kan.

Uiteindelijk heeft Eduard er toch voor gekozen om Comfy aangehaakt te houden bij het uitvoeren van zijn marketing.

Samen met onze partners, die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van marketing, ondersteunen we Eduard bij het implementeren van het marketingplan. Dit zorgt voor een gestroomlijnde aanpak en een consistente boodschap.

Wat heeft het gebracht?

Dankzij onze samenwerking heeft Eduard nu focus en structuur in zijn marketingaanpak voor kerkSPOT. Het eigen merkverhaal is de kern van alle communicatie en brengt de essentie van kerkSPOT op een overtuigende manier over.

Visie

De samenleving wordt steeds individualistischer. In deze tijd is het juist belangrijk om er voor elkaar te zijn. Om iedereen om ons heen te zien. Focussen op de verbinding met elkaar en de verbinding met de gemeenschap. 

Het merk

Mensen ervaren dat de kerk hun hoop en hulp biedt en voelen zich daardoor gezien en verbonden met elkaar. KerkSPOT faciliteert de verbinding binnen én tussen de gemeenten. KerkSPOT maakt het mogelijk voor de kerk om maximale impact te maken binnen hun gemeente. 

Merkbelofte

"Maakt gemeentelijke verbinding eenvoudig"

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfy worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!