GASTROVINO   
Get Comfy traject

Kunnen jullie ons helpen om de local hero van Veenendaal te worden? Met deze vraag begonnen wij het traject met GASTROVINO Veenendaal. Maar natuurlijk kunnen we dat! 

Lees meer

Bouwbedrijf Leda 

Get Comfy traject

De marketing naar een hoger niveau tillen, zodat het totaalplaatje van dit bedrijf klopt. Net als de opdrachten waar zij voor werken.

Heeren van de Tuyn

Get Comfy traject

Wat doe je als je twee bedrijven samenvoegd? Dan zet je meteen een goede basis samen neer! Dat is wat de eigenaren van de Heeren van de Tuyn hebben gedaan. Met ons merktraject hebben we een sterke positionering voor ze neergezet. Vanuit daar kunnen ze hun merk verder laten groeien.

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Opdracht: Eenmalige campagne

Campagnestrategie om de naamsbekendheid te vergroten met een verhaal waarmee ze de doelgroep aan kunnen spreken.

Lees meer

Strategy Alliance
Get Comfy traject

"Het is verbazingwekkend om te zien wat een groep professionals in relatief korte tijd kan bereiken."

Lees meer

Plexiglas

In samenwerking met Omnitief

De eerste stap bij een nieuwe website is het neerzetten van je merk. Wat maakt je uniek en hoe spreek je de juiste doelgroep aan? Wij zetten een merkfundering neer waar Omnitief op verder kan bouwen voor het beste resultaat.

Coach Gerlinde Besten

Comfy Strategie Sessies

Samen met Gerlinde kijken we maandelijks naar haar marketing en bedrijf. Met concrete actiepunten kan zij haar bedrijf neerzetten en klanten aantrekken die bij haar passen. Op een manier waas zij zich prettig bij voelt.

Van Ei naar Kip

In samenwerking met Omnitief

Een nieuwe website begint bij een goede basis. De fundering hiervoor leggen wij samen met Omnitief, zodat ze aan een sterk merk kunnen bouwen.

Duurzaamonline
Opdracht: Get Comfy

Duurzaamonline is een startende onderneming. Ze wisten niet goed hoe ze moesten beginnen met hun marketing. Wij hielpen ze een merkverhaal te ontwikkelen en bij de opstart van hun strategie.

Rauw Verhaal
Opdracht: Get Comfy

Klanten aantrekken die bij je passen; daar hebben we bij geholpen met een eigen merkverhaal en marketingstrategie.

Lees meer

Nederlandse Kliniek voor Tandprothethiek

Opdracht: Eenmalige campagne

Een gerichte campagne om de juiste klanten (en veel!) aan te spreken.

Ward's Art

Get Comfy traject

Toegankelijke kunst ook online beschikbaar maken voor iedereen, met een creatieve marketingstrategie die bij Ward's Art past.

The Athletic Army

Opdracht: Get Comfy

Deze personal coach hebben wij geholpen om met een uniek merkverhaal en pakkend concept op te vallen.

BEEK

In samenwerking met Omnitief

Een andere naam en een nieuwe visie; daar hoort een eigen merkverhaal bij. Een mooie basis om een vernieuwd merk neer te zetten.

KerkSPOT

Get Comfy traject

Meer doen met je marketing, maar niet weten waat je moet beginnen. Met dit probleem kwam ondernemer Eduard bij ons. We hebben hem focus en structuur gegeven met een eigen merkverhaal en marketingstrategie.

Marianne van Kooten

Get Comfy traject

Meteen goed starten; dat doet Marianne. Ze zet haar eigen bedrijf op waarbij ze als eerste haar merkpositionering heeft aangepakt. Vanuit daar kan ze een nieuwe website, fotografie, teksten en marketing gaan inzetten. Hiermee weet ze zeker dat haar merk direct het juiste uitstraalt en een sterke, eigen basis heeft.