Merkverhaal en communicatiestrategie voor
fotografe Lisa Berkhuysen

Lisa is startende ondernemer en kwam bij ons met de vraag of wij haar konden helpen. Ze had nog geen naam, geen logo, wist niet goed waar ze moest beginnen met haar marketing. Kortom, een ideale Comfy klant. 

Dit is waar we het voor doen: 

"Voor mijn ideeën om mij in een bepaalde richting te specialiseren, in de fotografie, heb ik de hulp ingeschakeld van Hanne en Marion. Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen en beeld daarvan, en daar vorm aan weten te geven in een conceptueel plan en een praktisch plan. Ze zijn allebei prettig om mee te werken en ze geven niet zomaar een standaard plan, maar denken na over hoe het op de beste manier bij mij en mijn wensen past. Op deze manier voelt het heel haalbaar en motiverend om mee aan de slag te gaan. Voor starters echt een aanrader!" 

Werkzaamheden van Comfy

Dit klonk voor ons als een mooie uitdaging. Comfy is gespecialiseerd in het neerzetten van een merkverhaal en de opzet van de marketingstrategie. Onze missie is om ondernemers zoals Lisa te laten groeien met haar bedrijf, door marketing in te zetten waar zij zich comfortabel bij voelt. 

Wat we voor Lisa hebben gedaan: 

1. Doelgroep analyse om een passend merkverhaal en strategie neer te zetten

2. Merkverhaal en -strategie ontwikkelen 

3. Creatief concept ontwikkelen en vertalen naar merkboek

4. Uitwerking strategisch plan naar praktisch communicatie plan

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfortabel worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en
ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Contact met Comfy