Het onderhouden van social media kanalen kan veel tijd kosten, als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Je bent niet de enige die daar tegenaan loopt. Hoe succesvol iedereen ook lijkt op social media, dat waren zij ook niet vanaf dag één. 

Maar je social media onderhouden kan je wel veel opleveren. Zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads... Ik noem maar wat voorbeelden. 

Maar wat moet ik dan plaatsen op social media? 

Dat is één van de meest gestelde vragen als het gaat om social media onderhouden. De eerste paar berichten gaan je misschien nog wel gemakkelijk af, maar daarna komt de uitdaging. Als je doordeweeks gewoon aan het werk bent, dan denk je er niet aan om ook je social media te onderhouden. En denk je na een tijdje ineens "O nee, ik heb deze week nog helemaal niets op social media gedeeld... Wat moet ik nu weer delen!?" 

Een duidelijk plan, dat scheelt tijd!

De belangrijkste reden waarom ondernemers succesvol zijn op social media, is dat ze een goed verhaal en een duidelijk plan hebben. En dat is precies waar Comfy jou bij helpt. Wanneer je jouw verhaal helder hebt, dan heb je altijd iets om te delen. En als je daar een concreet plan bij hebt, dan hoef je daar al helemaal niet meer over na te denken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het plan uitvoeren. En dan kost social media onderhouden je ineens nog maar een klein gedeelte van je tijd. 

hier alt

  Een goed verhaal om te delen op social media

Het begint dus bij een goed verhaal. Want uiteindelijk zit de kern van social media in het delen van verhalen. 

Voorbeelden van content die werkt op social media en die relatief makkelijk te onderhouden zijn: 

  • Lessen die je zelf leert of geleerd hebt. Bijvoorbeeld uit een boek, een podcast aflevering, of direct vanaf social media.
  • Ervaringen die je mee maakt binnen je bedrijf, maar ook binnen je leven. Gedeelde ervaringen die passen bij je doelgroep en waar ze zich in kunnen verplaatsen om op die manier een band op te bouwen met je doelgroep.
  • Het verhaal van jouw bedrijf. Hoe is het ontstaan? 

Waarom Comfy? 

Omdat wij je kunnen helpen een concreet plan neer te zetten, waardoor je social media onderhouden ineens veel minder tijd kost en veel meer resultaat oplevert. Wij helpen je om een verhaal met thema's uit te werken die passen bij jouw bedrijf en waar je eindeloos content uit kunt halen. Dat is precies waar wij jou bij helpen. 

Werk met ons

hier alt