We naderen het eind van 2022. Ben jij al bezig met je doelen voor volgend jaar? 

Als één van de volgende doelen op jouw lijstje staat, lees dan even verder:  

 • In 2023 wil ik meer klanten aantrekken dan in 2022
 • In 2023 wil ik meer van mijn lievelingsklanten aantrekken
 • In 2023 wil ik beter worden in marketing 

Goed dat je er nog bent. 

Eind van het jaar is vaak een moment om na te gaan denken over de plannen voor volgend jaar. Dit geldt ook voor marketing. Waarschijnlijk voelt dit als een uitdaging en weet je niet goed waar je moet beginnen. We got you! 

Speciaal voor jou organiseren wij op 25 november, 2 december en 9 december een aantal exclusieve strategische sessies. 
We hebben in totaal ruimte voor 6 sessies

Wij organiseren dit, omdat wij zo veel mogelijk bedrijven willen helpen om hun marketing optimaal in te zetten. En we begrijpen dat een 1 op 1 traject met ons niet altijd het antwoord is. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een laagdrempelig product, waar we zoveel mogelijk waarde kunnen leveren. En die hebben we gevonden: 

COMFY'S STRATEGY SESSION

Boek hier jouw sessie

Comfy's strategy session

We geven je strategisch marketingadvies voor jouw bedrijf en vertalen dat samen met jou naar een praktisch plan. We kijken eerst met je mee naar vorig jaar. Samen bepalen we realistische doelen voor volgend jaar. We zetten jou aan naar actiemodus. Zodat het niet bij een plan blijft, maar je er ook echt mee gaat starten. 

Het is belangrijk dat het een goed plan is, maar ook dat jij je er comfy bij voelt. Daarom is ons advies maatwerk, speciaal voor jouw bedrijf.  

Een goed marketingplan voor 2023 zorgt ervoor dat je een duidelijke focus hebt en consistent kunt zijn met jouw verhaal. Hierdoor trek je meer klanten aan die bij je passen. 

Comfy's Strategy Session is een goed begin om van jouw bedrijf een sterk merk te maken, waar je in de toekomst op door kunt bouwen. 

Dit is wat je krijgt: 

 • Een live strategie sessie met Hanne & Marion van 2 uur 
 • Een op maat gemaakte actielijst voor de eerste 3 maanden van 2023 
 • Een super handige template voor jouw marketingplanning in 2023

Direct aanschaffen

Voor wie is Comfy's Strategy Session? 

We hebben deze sessies bedacht voor jou als ondernemer wanneer je al even bezig bent met je bedrijf, maar nooit de tijd hebt genomen om goed na te denken over jouw merkverhaal en marketingstrategie. De sessie is heel geschikt als je het serieus aan wil pakken en een professionele stap wil maken. 

Aan de andere kant is de sessie juist heel geschikt voor jou als ondernemer wanneer je pas net bent begonnen en je niet goed weet waar je moet beginnen en hoe je een marketingplan concreet kunt maken. De ondernemer die op zoek is naar focus en handvatten. 

Na Comfy's strategy session ben jij: 

 • Goed voorbereid om je marketing naar een volgend niveau te brengen
 • Enthousiast om aan de slag te gaan met je marketing
 • Vol zelfvertrouwen over de boodschap die je in 2023 gaat vertellen 

We willen jou niet alleen goed marketingadvies geven. We willen je ook helpen om dat toe te passen. Om beter te worden in marketing. En dit met zelfvertrouwen toe te passen. 

Waarom werken met Comfy?

Naast dat we allebei opgeleid zijn in de richting van communicatiestrategie en we allebei 5+ jaar werkervaring hebben in marketing, snappen we jou heel goed. We zijn ons bedrijf Comfy in 2021 gestart. Wij zijn deze fase vorig jaar precies zo doorgegaan. 

Wij voelden dat het tijd was om onze marketing naar een hoger level te tillen. We hadden het nodig om meer klanten aan te trekken. En nu eind 2022 kunnen we zeggen dat dit is gelukt. Met een goed verhaal, een open blik naar je doelgroep en een consistente marketingstrategie kom je ver. Details van Comfy's Strategy Session

 • 2 uur durende sessie met Hanne & Marion waarin we aan de slag gaan met de volgende onderwerpen: 
  • Deel 1: de kern van jouw merk 
  • Deel 2: doelen stellen voor 2023
  • Deel 3: waar zit de meeste potentie? 

 • De sessie is op een leuke locatie waar inspiratie gegarandeerd is 
 • Achteraf krijg je een maatwerk actielijst voor de eerste 3 maanden

Voorbereiding

Om zo veel mogelijk uit de sessie te halen, geven we je 2 voorbereidende opdrachten. Zo kunnen we tijdens de sessie direct starten met jouw marketingstrategie voor 2023. 

Kosten van Comfy's Strategy Session

Comfy's Strategy Session inclusief voorbereiding en actielijst kost jou eenmalig €350,-*

Direct aanschaffen

*kosten zijn exclusief btw