Vanuit Comfy ondersteunen we ook organisaties die eenmalig een campagne willen opzetten, maar hier zelf geen tijd voor hebben of op zoek zijn naar een nieuwe invalshoek. 

Als communicatiemedewerker of marketingmanager ben je in dienst van een organisatie en gebeurt het snel dat je heel veel verschillende taken op je bord krijgt. Dan kan het soms fijn zijn om het creatieve proces van een campagne uit te besteden. 

Wat we voor je doen? 

Wij ondersteunen organisaties door het verhaal van een campagne vorm te geven, de doelgroep te bepalen en vervolgens een raamwerk neer te zetten voor de campagne. Daarin geven we een voorzet voor de verschillende onderdelen van een campagne. Denk hierbij aan het inrichten van advertenties op social media, tot het schrijven van een persbericht. 

hier alt

Een andere invalshoek voor je marketing campagne 

Een andere reden om een eenmalige campagne uit te besteden, is dat je soms wat blijft hangen in dezelfde aanpak. Dit is heel logisch, je werkt immers vanuit de organisatie en kent de organisatie goed. Wanneer je onafhankelijke adviseurs inhuurt, kan dit nieuwe inzichten en invalshoeken opleveren. Waardoor een campagne net weer op een andere manier ingericht wordt dan wanneer je het zelf zou bedenken. 

Stap 1: Kick-off

We brengen de organisatie of de afdeling van een organisatie in beeld, de doelen van de campagne, doelgroep van de campagne en communicatiemiddelen. We halen het
merkverhaal naar voren. In dit geval specifiek voor een eenmalige campagne.

Stap 2: Doelgroep 

Wij gaan met de doelgroep aan de slag! We maken een analyse van de (potentiële)
klanten. In deze analyse beschrijven we eigenschappen van de doelgroep die van invloed zijn op de gekozen positionering en campagne middelen. 

Stap 3: Creatief concept

We maken een strategisch en overzichtelijk creatief concept met daarin een campagneverhaal en propositie die bij daarbij past. In het creatief concept vind je onder andere tone of voice, propositie en kernconcept van de campagne.

Stap 4: Uitwerking campagne

Het creatief concept vertalen we naar een communicatieplan. Hierin staat omschreven welke middelen worden ingezet. Hoe de campagne eruit komt te zien en hoe deze stapsgewijs kan worden toegepast. De campagne is daarna volledig uitgewerkt.

Wat je van ons krijgt 

  • Kick-off van het project met Hanne & Marion
  • Uitgewerkt merkverhaal voor de campagne
  • Doelgroep onderzoek
  • Creatief concept (positionering, merkverhaal, propositie)
  • Opstart uitwerking campagnemiddelen
  • Project planning

Contact opnemen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je eenmalige campagne samen met ons op te pakken? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We kijken er naar uit om met je te werken! 

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.