Ons verhaal

Merkstrategen Hanne & Marion van Comfy

Hanne Hiensch | Merkstrateeg

Fitness, wijn, uiteten, wandelen & bootcamp

Bachelor Communicatie &
Master Communicatiewetenschappen

Merk positionering neerzetten
met een stukje creativiteit

Maakt graag tijd vrij voor:
de Celine Charlotte podcast

Marion van Bennekom | Merkstrateeg

Sporten, goede wijn, puzzelen met
een podcast & hond Joep

Bachelor Communicatie
& opleiding Middle Management

Strategisch marketing inzetten
met oog op resultaat

Maakt graag tijd vrij voor:
Persoonlijke ontwikkeling

Merkverhaal van Comfy´╗┐

Groeien met je bedrijf en meer ideale klanten, daar wil je naartoe. Klanten helpen waar je energie van krijgt en die jouw aanbod net zo waardevol vinden als jij. Je streeft naar een sterk merk waar klanten voor terugkomen. Maar hoe val je op in de markt en zorg je ervoor dat jouw ideale klant voor je kiest?

Jouw bedrijf is meer dan een product of dienst, je hebt een eigen verhaal te vertellen. Een goed verhaal verkoopt een gevoel, een beleving. Je weet mensen te raken met je verhaal en zorgt ervoor dat ze je onthouden. Jouw eigen verhaal is een duurzaam fundament voor een ijzersterk merk.

Comfy daagt je uit om jouw unieke merkidentiteit te ontdekken en te vertalen naar een sterk merkverhaal. Een merk dat niet alleen bestaat uit een logo en huisstijl, maar dat je DNA is en overal in terugkomt. Een merk met een eigen positie in de markt.

De merkstrategen van Comfy gaan samen met jou je merk neerzetten. Samen leggen wij de verbinding van jouw merk naar je ideale klant. Met Comfy heb je een partner gevonden die je helpt te groeien met je bedrijf.

Jouw merk wordt een onvergetelijke beleving voor je klanten. Met een ijzersterk merkverhaal als basis voor al je marketingactiviteiten, zodat je opvalt, inspireert en verbindt. En zo groeit jouw merk naar een volgend niveau. Jouw merk, jouw verhaal.