Het verhaal van Comfy

Merkverhalen zijn de toekomst van goede marketing. Wij zien dat een sterk merk met een eigen verhaal zorgt voor klanten (of werknemers!) die bij je passen. 

Een bedrijf met een goed verhaal, verkoopt namelijk een gevoel of een beleving in plaats van een product of dienst. En dat is waar jouw potentiële klant of werknemer door aangetrokken wordt. 

En dat merkverhaal zit ook in jouw organisatie.  

Wij helpen onze klanten om dat merkverhaal boven tafel te krijgen, het te laten aansluiten bij de vraag van hun doelgroep (of dat nu klanten of werknemers zijn) en dit te vertalen naar een praktisch marketingplan. 

Wil jij je merkverhaal gaan gebruiken in je marketing?

Get Comfy! 

Hanne Hiensch

Ik ben Hanne, een enthousiaste en gepassioneerde communicatieprofessional bij Comfy. Jou begeleiden met het inzetten van een zichtbaar goed verhaal, een goede branding en strategie en hierdoor het behalen van jouw doelen zorgt ervoor dat mijn hart sneller gaat kloppen. Gelukkig heb ik iemand gevonden met precies dezelfde voorliefde voor communicatie en passie voor het vak. Dit is dan ook de reden dat Marion en ik samen Comfy zijn gestart.

Het strategisch inzetten van branding en marketing leidt altijd tot een verandering in houding of in gedragsverandering. Je wilt dat de klant verandert van gedachte over een onderwerp, bijvoorbeeld in de politiek. Of je wilt dat de klant een dienst of product bij je afneemt. Het beïnvloeden van mensen door het inzetten van communicatie heeft mij altijd gefascineerd. Hoe verander je het gedrag van je huidige of potentiële klanten? Ik ga graag op zoek naar een strategie die bij jou en jouw doelgroep past.

hier alt

MarionHanne
Opleiding
Bachelor Communicatie & opleiding Middle ManagementBachelor Communicatie & Master Communicatiewetenschappen
Favoriete boekYou are a badassThe Alchemist
Hobby'sPersoonlijke ontwikkeling, wijn & puzzelenFitness, lezen en een drankje op het terras
MottoRepetition is the mother of skillJe mist meer dan je meemaakt, zo is het leven
ExpertiseProces optimalisatieBeïnvloeding gedrag
Lievelings gerechtTruffelpasta Pasta pesto
Podcast tipOnze eigen podcast natuurlijk!Celine Charlotte Podcast

En wat is jouw verhaal?

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.