Het verhaal van Comfy

Je bent ondernemer en je gelooft in je product. Je zet marketing al een tijdje in, maar je haalt er niet uit wat je ervan verwachtte. Je ziet je concurrent een marketingcampagne uitproberen en je probeert dit ook uit. Maar nog steeds verkoop je geen product. Of in ieder geval niet zoveel als je zou willen. 
 
De oplossing voor dat probleem is niet je marketing, maar je branding. Werkt je marketing niet? Dan heb je geen goed verhaal. Een goed verhaal verkoopt. 
 
Wij geloven dat een sterk merk met een eigen verhaal zorgt voor klanten die bij je passen. 
 
Comfy combineert de kracht van branding & marketing. We helpen je een sterk merk te bouwen en leren je een eigen verhaal te vertellen. 
 
Niet alleen marketing, maar de combinatie branding & marketing. Ben jij klaar om je merk te bouwen? 
 
Get Comfy! 

Wat doen wij?

We helpen jou als ondernemer bij de opstart en inrichting van een communicatiestrategie waar jij je comfortabel bij voelt. We gaan eerst terug naar de basis. Wat verkoop je? Wat is het verhaal achter jou als ondernemer, je bedrijf en je product of dienst? We bouwen samen met je aan jouw merk. Een sterk merk met een eigen verhaal zorgt voor klanten die bij je passen. 

Aan de hand daarvan maken we een communicatiestrategie, een concreet plan bij jouw merk en verhaal. Hierbij ontvang je een goede planning en structuur waardoor je communicatie optimaal inzet. Wij geven je advies en begeleiden je hierbij, het uitvoeren doe je zelf. Dat levert klanten op die bij je passen. Zo wordt je comfortabel in je communicatie. En daar staat Comfy voor: Communication for you. 

Hanne Hiensch

Ik ben Hanne, een enthousiaste en gepassioneerde communicatieprofessional bij Comfy. Jou begeleiden met het inzetten van een zichtbaar goed verhaal, een goede branding en strategie en hierdoor het behalen van jouw doelen zorgt ervoor dat mijn hart sneller gaat kloppen. Gelukkig heb ik iemand gevonden met precies dezelfde voorliefde voor communicatie en passie voor het vak. Dit is dan ook de reden dat Marion en ik samen Comfy zijn gestart.

Het strategisch inzetten van branding en marketing leidt altijd tot een verandering in houding of gedragsverandering. Je wilt dat de klant verandert van gedachte over een onderwerp, bijvoorbeeld in de politiek. Of je wilt dat de klant een dienst of product bij je afneemt. Het beïnvloeden van mensen door het inzetten van communicatie heeft mij altijd gefascineerd. Hoe verander je het gedrag van je huidige of potentiële klanten? Ik ga graag op zoek naar een strategie die bij jou en jouw doelgroep past.

hier alt

MarionHanne
Opleiding
Bachelor Communicatie & opleiding Middle ManagementBachelor Communicatie & Master Communicatiewetenschappen
Favoriete boekYou are a badassThe Alchemist
Hobby'sPersoonlijke ontwikkeling, wijn & puzzelenFitness, lezen en een drankje op het terras
MottoRepetition is the mother of skillJe mist meer dan je meemaakt, zo is het leven
ExpertiseProces optimalisatieBeïnvloeding gedrag
Lievelings gerechtTruffelpasta Pasta pesto
Podcast tipOnze eigen podcast natuurlijk!Celine Charlotte Podcast

En wat is jouw verhaal?

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.