Merkstrategen Hanne & Marion van Comfy

Een ijzersterk merk is meer dan een logo en huisstijl. Het is je DNA. Dit komt overal in terug. Het kost tijd, je moet investeren en je moet consistent zijn om je merk sterk neer te zetten. Comfy helpt je daarbij. 

Een bedrijf met een goed verhaal, verkoopt een gevoel of een beleving in plaats van een product of dienst. En dat is waar jouw potentiële klant of werknemer door aangetrokken wordt. 

Comfy daagt je uit om jouw unieke merkverhaal te ontdekken. Met een goede strategie zorgen we ervoor dat je jouw klant bij iedere interactie kan raken. Jouw merk wordt zo een onvergetelijke beleving.

Wij helpen je op te vallen, te inspireren en te verbinden met een eigen merkverhaal. Zodat je meer (ideale) klanten uit je marketing haalt.

Jouw merk, jouw verhaal.
Get Comfy! 

Marion van Bennekom

Mijn naam is Marion, enthousiast over alles wat met communicatie te maken heeft en mede eigenaar van Comfy. Wat me altijd getriggerd heeft in communicatie en marketing, is de invloed die je kunt hebben als merk of organisatie. 

Sommige mensen vinden dat eng en onethisch. Maar bekijk het eens van de andere kant. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe fietspomp nodig hebt, dan is het toch fijn dat je niet het hele internet af hoeft te zoeken maar dat je direct een aanbieding van precies de juiste fietspomp voorbij ziet komen? Goede communicatie zorgt ervoor dat merk en doelgroep bij elkaar gebracht worden. Als een datingsite die twee soulmates samenbrengt.

Alles is bereikbaar. En alles is online te vinden. Ik vind het enorm leuk om anderen te leren hoe ze dat ook voor elkaar kunnen krijgen.

Met mijn opleiding in Communicatie en ervaring als online marketeer, weet ik hoe online marketing werkt. En dat is echt leuk. Hoe meer je erover leert, hoe leuker het wordt. Maar ik weet ook dat het heel veel is. En dat het onoverzichtelijk kan worden. En daar wil ik je graag bij helpen. 

Hanne Hiensch

Ik ben Hanne, een enthousiaste merkstrateeg bij Comfy. Jou begeleiden met het inzetten van een zichtbaar goed verhaal en hierdoor jouw doelen behalen zorgt ervoor dat mijn hart sneller gaat kloppen. Gelukkig heb ik iemand gevonden met precies dezelfde voorliefde voor communicatie en passie voor het vak. 

Het strategisch inzetten van branding en marketing leidt altijd tot een verandering in houding of in gedragsverandering. Het beïnvloeden van mensen door het inzetten van communicatie heeft mij altijd gefascineerd. Hoe verander je het gedrag van je huidige of potentiële klanten? Ik ga graag op zoek naar een strategie die bij jou en jouw doelgroep past.


MarionHanne
OpleidingBachelor Communicatie & opleiding Middle ManagementBachelor Communicatie & Master Communicatiewetenschappen
Favoriete boekYou are a badassThe Alchemist
Hobby'sPersoonlijke ontwikkeling, wijn & puzzelenFitness, lezen en een drankje op het terras
MottoRepetition is the mother of skillJe mist meer dan je meemaakt, zo is het leven
ExpertiseProces optimalisatieBeïnvloeding gedrag
Lievelings gerechtTruffelpasta Pasta pesto
Podcast tipOnze eigen podcast natuurlijk!Celine Charlotte Podcast

En wat is jouw verhaal?

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.