Dit zei de klant over de samenwerking: 

"Werken met Comfy was voor ons een leuke ervaring! We gaven hen een opdracht om een campagne over sportzorg te maken voor tijdens de Olympische en Paralympische Spelen 2021. Marion en Hanne van Comfy zijn in staat snel te begrijpen wat een opdrachtgever wil bereiken met een campagne. Het concept dat ze opleverden was zowel creatief als uitdagend. Bij de oplevering gaven ze een duidelijke en overtuigende inhoudelijke toelichting. Het contact met Comfy verliep heel prettig, ze waren goed bereikbaar en reageerden snel. Bovendien zijn ze ook bereid om hun eigen netwerk in te zetten om hun opdrachtgever te helpen." 

Werkzaamheden van Comfy 

Dit klonk voor ons als een mooie uitdaging. Comfy is gespecialiseerd in het neerzetten van een merkverhaal en de opzet van de marketingstrategie. Dus ook in het geval van een eenmalige campagne pakken wij dit op. 

Wat we voor Sports Valley hebben gedaan: 

1. Doelgroep analyse om een passend merkverhaal en strategie neer te zetten

2. Campagne verhaal formuleren 

3. Creatief concept van de campagne

4. Uitwerking strategisch plan naar praktisch communicatie plan

Aan de slag! 

Met het uitgewerkte communicatie plan konden de communicatieadviseurs van Sports Valley aan de slag. Zij hebben met ons plan als uitgangspunt zelf de video's gemaakt, social media berichten geschreven, de landingspagina op de website ingericht, persbericht geschreven, etcetera. Natuurlijk stonden wij klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken waar nodig. Een hele leuke samenwerking! 

hier alt

Wil jij ook met ons werken?

Dat kan! We werken zowel voor ondernemers die aan de slag willen met hun merkverhaal als voor grotere organisaties die een eenmalige campagne willen uitbesteden, of hun marketing willen professionaliseren. We kijken graag met je naar de mogelijkheden. 

Contact opnemen