Een merk neerzetten waar je klanten in het hogere segment mee aantrekt

Wat doe je als je twee bedrijven samenvoegt? Dan zet je meteen een goede basis samen neer! Dat is wat de eigenaren van de Heeren van de Tuyn hebben gedaan.

Van twee bedrijven naar één sterk merk

Samen sta je sterker, en dat is precies wat de eigenaren van de Heeren van de Tuyn inzagen toen ze besloten om hun krachten te bundelen. 

Het samenvoegen van twee bedrijven brengt alleen wel wat met zich mee. Vooral een duidelijke strategie en visie en wat het nieuwe gezamenlijke merk moet uitstralen is hierin belangrijk. 

Een duidelijke merkstrategie neerzetten met één positionering en herkenbaar verhaal

Korte doelgroepanalyse van de doelgroep in het hogere segment

Marketingplan die aansluit bij de doelgroep en waar ze zelf mee aan de slag kunnen

Het marketingplan: verbinden met het hogere segment

Een merkpositionering is slechts het begin. Om de doelgroep in het hogere segment te bereiken en te boeien, is een doordacht marketingplan essentieel. We hebben in de strategie meegenomen dat de Heeren van de Tuyn op de juiste kanalen zichtbaar wordt en dat de boodschap consistent kan worden uitgedragen. Dit gaan ze in de toekomst zelf uitvoeren. Ze hebben nu de juiste handvaten om hiermee aan de slag te gaan.

Wat heeft het gebracht?

Dankzij de doordachte merkpositionering en het marketingplan, heeft de Heeren van de Tuyn nu een sterke basis neergezet in het hogere segment van de markt. Met deze positie kunnen ze zich onderscheiden van de concurrentie.

Merkbelofte

Maakt van groen een beleving

De visie

We gaan voor een tuin die helemaal bij je past. Een tuin waarvoor je naar buiten wil. 

Het hele jaar door genieten van een prachtige tuin, daarvoor moet je bij de Heeren van de Tuyn zijn. 

Positionering

De Heeren van de Tuyn betrekt jou bij het proces, van ontwerp tot onderhoud van de tuin, waardoor je verwachtingen worden overtroffen en de tuin een beleving wordt die bij je past.

Een passend merkboek

Een concreet online marketingplan

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfy worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!