Kunnen jullie ons helpen om de local hero van Veenendaal te worden? 

Met deze vraag begonnen wij het traject met GASTROVINO Veenendaal. Maar natuurlijk kunnen we dat! GASTROVINO is een nieuw concept in Veenendaal, waar wij ook nog volledig binnen de doelgroep vallen. Daar werden we wel enthousiast van!

Alle klantverhalen

Dit is waar we het voor doen:

Merkstrategie & praktisch marketingplan

Voor de wijnwinkel en horeca gelegenheid Gastrovino zijn wij aan de slag gegaan met het merkverhaal, om dat te vertalen naar een praktisch plan waar ze zelf mee aan de slag kunnen.

Samen met Gastrovino zijn we om de tafel gegaan en hebben we:

  • De kern van hun merk naar voren gehaald
  • Een eerste onderzoek gedaan naar de doelgroep

Een bezoekje aan de winkel en het terras kon niet ontbreken, want die Gastrovino-beleving waar we met marketing op gaan inzetten, die moesten we natuurlijk zelf ook beleven. Dit gaf ons de mogelijkheid om wat bezoekers aan te spreken en zo de doelgroep analyse aan te scherpen.

Het merkverhaal vertalen naar een praktisch plan 

"Een praktisch plan, waar we echt zelf mee aan de slag kunnen en wat aansluit bij de ideeën die we met de winkel en het horeca concept hebben." Dat is waar GASTROVINO op hoopte toen onze samenwerking startte. En dat is wat we ze hebben gegeven. Het praktische merkboek is zo gemaakt, dat ze het erbij kunnen pakken op het moment dat ze aan hun marketing werken. Het dienst als basis voor alle communicatie uitingen. Zowel offline, als online. Want een sterk merk neerzetten beperkt zich niet tot je social media kanalen of je website. Dat gaat veel verder. We hebben bijvoorbeeld ook meegedacht over een loyaliteitsprogramma en de merkbeleving in de winkel. Maar het merkboek is wel behapbaar: met concrete to do's voor elk onderdeel. 

Deze foto maakten we direct nadat we het praktisch merkboek opleverden aan GASTROVINO. Blije gezichten, want de klant was enthousiast over het plan! Hij zag het echt zitten om hier zelf mee aan de slag te gaan en er een succes van te maken. 

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfy worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!