Kunnen jullie ons helpen om de local hero van Veenendaal te worden? 

Met deze vraag begonnen wij het traject met GASTROVINO Veenendaal. Maar natuurlijk kunnen we dat! GASTROVINO is een nieuw concept in Veenendaal, waar wij ook nog volledig binnen de doelgroep vallen. Daar werden we wel enthousiast van!

Alle klantverhalen

Onze aanpak - Merkstrategie & praktisch marketingplan

De kern van hun merk naar voren gehaald. Een unieke positionering neergezet waarmee ze zich onderscheiden van lokale concurrenten en herkenbaar worden voor de doelgroep. 

Een onderzoek naar de doelgroep, zodat we zeker weten dat het marketingplan aansluit en ze de klanten aan trekken die ze ook willen aantrekken. 

Een praktisch marketingplan waar ze mee aan de slag kunnen; concrete actiepunten voor verschillende kanalen. Hiermee kunnen ze de naamsbekendheid verhogen en uiteindelijk meer klantbezoeken realiseren.

Dit is waar we het voor doen:

Wat heeft het gebracht?

Gastrovino heeft een doordacht marketingplan in handen, waarmee ze lokale bekendheid vergaren door hun klanten op precies de juiste manier aan te spreken en met een meeslepend verhaal.

Merkbelofte

Jouw wijnmoment beleef je met GASTROVINO

Concept

Wijnbeleving

Het merk

GASTROVINO is dé wijnwinkel van Veenendaal en omgeving, waar je naartoe gaat om wijn te beleven en waar je je thuis voelt.

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfy worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!