Beginnen met een goede basis voor je eigen bedrijf

Meteen goed starten; dat doet Marianne. Ze zet haar eigen bedrijf op waarbij ze als eerste haar merkpositionering heeft aangepakt. Hiermee weet ze zeker dat haar merk direct het juiste uitstraalt en een sterke, eigen basis heeft.

Alle klantverhalen

Onze aanpak - Merkstrategie en marketingplan

Merkstrategie waarbij Marianne een eigen verhaal heeft waarmee ze de klanten aantrekt die ze wilt én kan opvallen in haar markt

Korte doelgroepanalyse met pijnen, verlangens en koopgedrag van de ideale klanten

Praktisch marketingplan om zelf mee aan de slag te gaan. Ook vormt dit marketingplan de basis voor de webdesigner, fotograaf en vormgever.

Starten met een duidelijk verhaal

Marianne wilde haar merk meteen goed neerzetten. Geen half werk, niet op elk kanaal een ander verhaal en ook geen zelfbedacht logo en huisstijl. 

Juist alles in één keer als geheel en met een sterk verhaal. Daarvoor kwam ze direct bij Comfy uit. 

Wil je ook starten met een goede merk- en marketingbasis? Neem contact met ons op!

Wat heeft het gebracht?

Een duidelijke visie, missie, positionering en verhaal om de markt te betreden, zodat Marianne van Kooten Mediation direct opvalt bij het juiste publiek.

Visie

Samen schetsen we jullie nieuwe toekomstbeeld. De stip aan de horizon die jullie in deze tijd houvast biedt. We brengen jullie situatie in beeld, zodat we een lange termijn oplossing voor jullie beiden kunnen vinden.

Tagline

Scheiden met een oplossing

Merkbelofte

Rust in een nieuwe toekomst

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfy worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!