Eenmalige marketingcampagne voor Sports Valley

Sports Valley is het sportmedisch expertisecentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Sports Valley kwam bij ons met de vraag om een eenmalige campagne op te zetten rondom de Olympische en Paralympische Spelen. 

Dit zei Sports Valley over de samenwerking: 

"Werken met Comfy was voor ons een leuke ervaring! We gaven hen een opdracht om een campagne over sportzorg te maken voor tijdens de Olympische en Paralympische Spelen 2021. Marion en Hanne van Comfy zijn in staat snel te begrijpen wat een opdrachtgever wil bereiken met een campagne. Het concept dat ze opleverden was zowel creatief als uitdagend. Bij de oplevering gaven ze een duidelijke en overtuigende inhoudelijke toelichting. Het contact met Comfy verliep heel prettig, ze waren goed bereikbaar en reageerden snel. Bovendien zijn ze ook bereid om hun eigen netwerk in te zetten om hun opdrachtgever te helpen." 

Naamsbekendheid voor Sports Valley

Het sportmedisch expertisecentrum van Gelderse Vallei bestond pas sinds korte tijd in de huidige vorm. Veel sporters kennen de tak nog niet en weten niet dat ze met hun sportgerelateerde vragen goed terecht kunnen bij Sports Valley. 

Wat we voor Sports Valley hebben gedaan: 

Doelgroep analyse om een passend merkverhaal en strategie neer te zetten

Campagne verhaal formuleren

Creatief concept van de campagnes uitwerken

Uitwerking strategisch plan naar praktisch communicatie plan

Visie

Sports Valley wil in de breedte meer sporters naar zich toetrekken. Op het moment dat er iets aan de hand is, moet Sports Valley top of mind zijn bij de mensen in de regio.

Concept

"Topsportzorg"

Pay-off campagne

"Elke sporter verdient topsportzorg"

Wil jij ook aan de slag met marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!

Titel

text