Eenmalige marketingcampagne voor Sports Valley

Sports Valley is het sportmedisch expertisecentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Sports Valley kwam bij ons met de vraag om een eenmalige campagne op te zetten rondom de Olympische en Paralympische Spelen. 

Dit zei Sports Valley over de samenwerking: 

"Werken met Comfy was voor ons een leuke ervaring! We gaven hen een opdracht om een campagne over sportzorg te maken voor tijdens de Olympische en Paralympische Spelen 2021. Marion en Hanne van Comfy zijn in staat snel te begrijpen wat een opdrachtgever wil bereiken met een campagne. Het concept dat ze opleverden was zowel creatief als uitdagend. Bij de oplevering gaven ze een duidelijke en overtuigende inhoudelijke toelichting. Het contact met Comfy verliep heel prettig, ze waren goed bereikbaar en reageerden snel. Bovendien zijn ze ook bereid om hun eigen netwerk in te zetten om hun opdrachtgever te helpen." 

Naamsbekendheid voor Sports Valley

Het sportmedisch expertisecentrum van Gelderse Vallei bestaat pas sinds korte tijd in de huidige vorm. Veel sporters kennen de tak nog niet en weten niet dat ze met hun sportgerelateerde vragen goed terecht kunnen bij Sports Valley. Met de campagne rondom de Spelen hoopt Sports Valley haar naamsbekendheid te vergroten bij de doelgroep in de regio. 

Werkzaamheden van Comfy

Dit klonk voor ons als een mooie uitdaging. Comfy is gespecialiseerd in het neerzetten van een merkverhaal en de opzet van de marketingstrategie. Dus ook in het geval van een eenmalige campagne pakken wij dit op. 

Wat we voor Sports Valley hebben gedaan: 

  1. Doelgroep analyse om een passend merkverhaal en strategie neer te zetten

  2. Campagne verhaal formuleren 

  3. Creatief concept van de campagne

  4. Uitwerking strategisch plan naar praktisch communicatie plan

Aan de slag met de marketing campagne!

Met het uitgewerkte marketing plan konden de communicatieadviseurs van Sports Valley aan de slag. Zij hebben met ons plan als uitgangspunt zelf de video's gemaakt, social media berichten geschreven, de landingspagina op de website ingericht, persbericht geschreven, et cetera. Natuurlijk stonden wij klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken waar nodig. Een hele leuke samenwerking! 

"Elke sporter verdient topsportzorg"

En daaruit volgde de campagne rondom de Olympische Spelen. Belangrijke uitgangspunten zijn de herkenbaarheid van verschillende typen sporters. Van de recreatieve sporter tot de topsporter: "Elke sporter verdient topsportzorg!" En daarvoor kun je terecht bij Sports Valley. 

Wil jij ook aan de slag met marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!

Titel

text