Van een "oudbollig" imago naar een unieke ervaring

Postillion Hotel Deventer, stond voor een uitdaging: het veranderen van een "oudbollig" imago naar een unieke ervaring. En wij zijn erbij betrokken om ervoor te zorgen dat ze meer resultaat halen uit hun marketinginspanningen. Benieuwd hoe we dat gaan doen?

Alle klantverhalen

Postillion Hotel Deventer staat in de regio nog bekend als "oudbollig." En dat komt totaal niet overeen met de beleving die je nu krijgt in het hotel. Zonde! En meteen ook een mooie uitdaging om dit imago te veranderen. 

Doelen van het merktraject:

Verkozen worden als werkplek & vergaderruimte boven concurrenten,

Van een bezoek aan Postillion Hotel Deventer een unieke beleving maken, ook in merkbeleving

Meer resultaat halen uit marketingactiviteiten,

Meer resultaat halen uit marketingactiviteiten,

Wie wil je aantrekken?

We zijn gestart met een grondige analyse van de ideale klant. Postillion Hotel Deventer wil graag meer mensen aantrekken voor de business lounge en vergaderruimtes. Door de ideale klant in kaart te brengen, kunnen we gerichte strategieën ontwikkelen om deze doelgroep aan te trekken.

En dan?

Nadat je een passende positionering en mooi merkverhaal hebt staan als basis voor je merkidentiteit, ga je aan de slag met marketing.

1. Kanalen bepalen waarop Postillion Hotel Deventer in contact komt met de ideale klanten
2. Praktische actiepunten om de klanten aan te zetten tot actie, per kanaal en per doelgroep
3. Handvatten om zelf aan de slag te gaan of marketing uit te besteden. De structuur en strategische doelen zorgen ervoor dat je dichtbij je merkidentiteit blijft.

Wat heeft het gebracht?

Met onze ontwikkelde eigen positie en doordachte marketingcampagne voor Postillion Hotel Deventer, kunnen zij de perfecte zakelijke klanten aantrekken en hun reputatie in de regio Deventer ingrijpend verbeteren

Concept

Mensen gaan letterlijk een transformatie door als ze bij Postillion Hotel Deventer binnenkomen. Ze komen er beter uit dan ze naar binnen gingen. Voor een kop koffie tot een trainingsdag met verblijf. Door de faciliteiten wordt het altijd beter.

Pay-off

Maakt jouw werkdag

Merkbelofte

Meet. Work. Stay.

Een concreet online marketingplan met actiepunten

Een merkboek met de merkidentiteit van Postillion Hotel Deventer

Meer weten?

Benieuwd naar het verhaal van Marloes? In onze podcast gaan we met haar in gesprek. Hier bespreken we uitgebreid haar afweging om aan de slag te gaan met branding en marketing. Daarnaast spreken we haar ook over de successen en uitdagingen hierin!

Zelf ook aan de slag met jouw merk? We helpen ook jou om op te vallen in jouw markt en je ideale klanten aan te trekken met marketing.