Merkverhaal en praktisch marketingplan voor Strategy Alliance

Strategy Alliance begeleidt organisaties bij hun reis naar digitale transformatie. Hun expertise ligt bij data management, architectuur, security en leiderschap.

Samen met Studio Lichtgroen hebben wij hen geholpen om hun merkverhaal scherp te krijgen, een nieuwe website te realiseren en een plan te maken voor hun marketing. 

Fase 1 van het merktraject: het fundament

Voor Strategy Alliance zijn we aan de slag gegaan met hun merkverhaal. Tijdens de kick-off hebben we hen enorm goed leren kennen. Waar wij van tevoren nog geen idee hadden van de organisatie, kwamen we er tijdens de kick-off achter wat een inspirerend bedrijf Strategy Alliance is. Dat geeft energie voor een sterke merkstrategie! 

Al snel kwamen we tot een concept wat goed bij de organisatie past. Gelukkig waren ze daar zelf ook enthousiast over en voelden het echt als hun merk. 

Samenwerking met Studio Lichtgroen voor de website

Strategy Alliance wilde graag een nieuwe website, omdat hun huidige website niet paste bij wie ze zijn als organisatie en waar ze naartoe willen met de organisatie. Daarom zocht Studio Lichtgroen ons op als partner bij dit project. Doordat wij eerst met hun fundament aan de slag gingen, konden we samen met Studio Lichtgroen een vertaling maken naar de website. Zo sluit hun website volledig aan bij hun merk.

Een hele fijne samenwerking, want we kwamen al snel tot een concept waar we ons allemaal in konden vinden. Zowel wijzelf, Studio Lichtgroen als de klant Strategy Alliance.

Dit is wat de klant daar zelf over schreef: 

Fase 2 van het merktraject: van merkverhaal naar praktisch marketingplan

Vanaf het begin was duidelijk dat Strategy Alliance graag zelf aan de slag gaat met hun marketing. Precies zoals wij het graag zien! Daarom hebben we de merkstrategie vertaald naar een praktisch marketingplan, waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Inmiddels zijn ze daar mee bezig. Het is mooi om te zien hoe ze het merkconcept volledig hebben geadopteerd en hoe ze dit gebruiken in bijvoorbeeld de teksten op hun website. 

Wil jij ook een sterke merkstrategie én comfortabel worden in je marketing? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!